• ראשון-שישי 00:00 – 19:00

  • 03-6206022

  • מונטיפיורי 17, תל-אביב

ערב פסח באואזיס!!

שלום חברים אהובים.

 

אואזיס פותחת את הדלתות השנה בערב פסח.

אם לא בא לכם לבשל, לנקות ולארח השנה, ולברוח מקרובי משפחה מציקים,

אנחנו פה לעשות בשבילכם את העבודה!

אנחנו פתוחים בליל הסדר, יום שישי ה-19 באפריל! 

התפריט שאנחנו מציעים לכם לערב זה הוא תפריט פיקס פרייס הכולל ארוחה מלאה:

משקה קבלת פנים,
מנה ראשונה לבחירה מתוך מגוון של מנות ראשונות,
מנה עיקרית לבחירה מתוך מגוון של מנות עיקריות,
וכמובן קינוח וכוס יין מעולה!

מחיר לאדם 350/400 בהתאם לעיקרית שתיבחר.

הזמינו עכשיו!

באהבה רימה, טאו, וצוות אואזיס!! 

מנה ראשונה לבחירה:

“CRESPELLE”

מנה מסורתית עתיקה,

קרפ מקמח ערמונים במילוי עשבי תיבול ופרמג’יאנו,

בקונסומה עוף עשיר.

  

סלט זוקיני נא “א-לה רומא” 

רצועות זוקיני טריות, שמן כמהין לבנות,

לימון ופקורינו רומאנו.

פשוט ונפלא להתחיל ארוחה…

  

“פורצ’יני מזויפות”                                                

צלחת פטריות מלך היער ענקיות,

מושרות במשך יומיים בתמצית פורצ’יני

וצלויות עם שמן זית, פלפל שחור גרוס, פטרוזיליה

ופרמז’ן איטלקית.

אם תעצמו את עיניכם, תרגישו שאתם ברומא אוכלים פטריות פורצ’יני בגריל.

 

“RIMA’S FOREST”

טרטר סלמון

עלי חזרת, שמנת חמוצה, איקרה של טוביקו,

וקרוטוני לחם קסטן.

 

מלנזנה א-לה פרמג’יאנה

חציל בלאדי מטוגן, עטוף בדפי מוצרלה טריים

עבודת-יד ממחלבת “עברי”, פומודורו קלאסי עדין,

מרווה וטרגון מטוגנים, עם בזיליקום,

וקליפות חושחש מסוכרות.

 

ארטישוק שלם צלוי                                                   

במילוי אורז לבן ואדום עם עשבי תיבול וצנוברים,

עם רוטב הולנדייז לימון.

 

מנה עיקרית לבחירה:

סרדיניה (AHO)

GNOCCHETTI DI SARDI

עם קונפי טלה, יין לבן ורוזמרין,

צנוברים וסלט ארוגולה.

350

 

רומא (FCO)

ריזוטו רוסו

ריזוטו ביין אדום וגורגונזולה דולצ’ה,

עם פאנצ’טה מעושנת

ואנדיב סגול בגריל, ושבבי אמרטי-אגוזי לוז.

350

 

ליון (LYS)

סינטה בגריל

עם “קרם ברולה” פורצ’יני, אספרגוס בגריל,

סלט סלנובה הידרופוני עם שמן כמהין שחורות.

400

 

וייטנאם (HAN)

פילה דניס פריך

ברוטב וייטנאמי יוצא דופן של שאלוט,

למון גראס, קרמל ופלפל שחור.

סלט של איטריות שעועית, אשכולית אדומה, מלפפון,

כוסברה, נענע, נבטים, בזיליקום תאילנדי וליים טרי.

קליל, מרגש ומרענן.

350

 

מוסקבה (SVO)

“BLACK BEAUTY” – חזה ברווז טרי על הגריל

מעושן עם תה קסיס שחור תחת כיפת זכוכית,

על עוגת אורז שחור אסור ודובדבנים שחורים מיובשים,

עלי בייבי תרד ואורז בר, ריבת קברנה סובניון ואוכמניות.

375

 

קופנהגן (CPH)

לברק שלם צלוי ללא האידרה

בקראסט של פיסטוקים ועשבי תיבול, עם עדשי בלוגה,

סלט של עגבניות שרי מיוחדות, אורוגולה, ריקוטה צלויה,

ועשבי תיבול דה-פרובנס בסיטרונט לימוני מאייר כבושים.

375